Καλώς ήρθατε στη GLOBUS CONTAINER

 

Η κύρια δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στις πωλήσεις, ενοικιάσεις και την τροποποίηση τόσο των καινούργιων , όσο και των μεταχειρισμένων εμπορευματοκιβωτίων/ κοντέινερ. Εμείς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά τα αιτήματά σας , όσον αφορά την  κατασκευή των containers – συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής, πώλησης , αποθήκευσης, την προμήθεια ανταλλακτικών και επισκευής, καθώς και άλλες ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς.

 

Λόγω της συνεργασίας με εθνικές και διεθνείς εταιρείες, μεγάλες και μικρές, η GLOBUS CONTAINER έχει πολύ ανεπτυγμένο παγκόσμιο δίκτυο. Όπου κι αν βρίσκεστε γεωγραφικά, είμαστε πάντα εδώ , για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας ,προμηθεύοντας κοντέινερ σε όλο τον κόσμο – την Ευρώπη, Ρωσία, Καζακστάν, χώρες της Βαλτικής, Αφρικανική Ήπειρο κλπ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρίας μας, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τον ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων μας και των υπηρεσιών ή επικοινωνήστε μαζί μας. Οι εκπρόσωποί μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσουν  σχετικά με το σχεδιασμό, την παραγωγή και την παράδοση!

Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας;

Κατέχουμε ηγετική θέση στον κλάδο, με  πολυετή εμπειρία και παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε.
Θεμελιώδη αρχή αποτελεί για εμάς η ικανοποίηση των πελατών μας, και η εμπέδωση σχέσεων διαχρονικής εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας.
Προσφέρουμε εμπορεύματα υψηλής ποιότητας , στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Δεσμευόμαστε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

GLOBUS CONTAINER IN PHOTOS